valahova mindig...

AFRIKA - 4. bejegyzés

2015/10/01. - írta: piros.lepke

2013. december 23-24. Zanzibár

Sok minden nem történt az elmúlt két napban, csak döglöttünk a parton. A víz gyönyörű azúrkék és tiszta, kevesen vannak és már összehaverkodtunk a helyiekkel. Főleg egy helyi maszáj "harcossal", aki szintén ékszereket árul és Kilimandzsáró a neve. Fura, hogy mikor bemutatkoztam, hogy az én nevem pedig Serengeti, nem hitt nekem. Lényeg, hogy 10 felesége van és mivel minket is a háremébe fogadott, most már 12.

Ma véget érnek a paradicsomi állapotok, búcsút veszünk az óceántól, a tengeri herkentyűktől, a koktéloktól, az ágytól és a privát, napi szinten takarított fürdőszobától. Vissza az alapokhoz. Délután kompozunk vissza a kontinensre, az éjszakát egy parti campingben töltjük, és holnap hajnalban nekivágunk a leghosszabb, kb. 12 órás buszútnak Malawi felé. Amit viszont csak másnap érünk majd el, de ott megint lesz 3 napunk egy édesvizű tó mellett!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslepke.blog.hu/api/trackback/id/tr817875346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása